Smeets Agroconsultancy heeft de erkenning om spuitlicenties te organiseren. Doelgroepen waarvoor deze bijeenkomsten georganiseerd worden zijn: boomkwekers, fruittelers, groenvoorziening en hoveniers. Op deze website vindt u de actuele informatie van aankomende bijeenkomsten.

Spuitlicentiebijeenkomst Teelt, Werken aan een gezonde bodem en gewas in de boomkwekerij, 13 januari, Wencop Boomkwekerijen, Barneveld

Wilt u zich verdiepen in een duurzame boomteelt en de rol van plantweerbaarheid daarbij? Op zoek naar handvatten om de bodem op orde te brengen en te houden?  Dan bent u van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst ‘Werken aan een gezonde bodem en gewas’, op 13 januari aanstaande. Deze bijeenkomst telt mee voor de verlenging van de spuitlicentie (Teelt). U bent vanaf 9.00 uur van harte welkom bij Wencop Boomkwekerijen, Koningsbergenweg 8, 3771 NS Barneveld. We starten om 9.30 uur.

Spuitlicentiebijeenkomst Veiligheid & techniek, 13 januari, Wencop Boomkwekerijen, Barneveld

Aansluitend vindt in de middag een bijeenkomst Veiligheid & Techniek plaats bij Wencop Kwekerijen. Voor de middag bent u vanaf 12.30 welkom. We starten om 13.00 uur.

Uitnodiging. Opgeven Teelt. Opgeven Veiligheid & Techniek.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?